Zomerfeest Vlaardingen

Zodra de zomer aanbreekt, worden we allemaal opgetogen. We trekken er massaal op uit, genieten van het mooie weer. De warme temperatuur leent zich uitstekend voor een gezellig zomerfeest in Vlaardingen. Laat de catering in Vlaardingen u daarbij helpen, bijvoorbeeld bij het organiseren van een lunch in Vlaardingen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Feest of event in de zomer? De catering in Vlaardingen staat voor je klaar!

Het maakt niet uit wat voor feest of event u in Vlaardingen organiseert en of het tijdens de lunch, in de middag, of in de avonduren plaats gaat vinden, wij staan klaar om te bezorgen waar en wanneer u maar wilt. Zo kunnen wij een uitgebreide lunch in Vlaardingen verzorgen, met alles erop en eraan.
Wie bij een verjaardag of een andere gelegenheid eens iets anders wil doen, zou een high tea in Vlaardingen kunnen bestellen. Deze trend is over komen waaien uit Engeland en is erg in trek. U kunt dan terwijl u een lekkere kop thee drinkt, genieten van allerlei heerlijke hartige hapjes en zoetigheden.

Een ontspannen avondborrel is altijd een welkome gelegenheid! U kunt alles voor de borrel bestellen in Vlaardingen via deze website en de catering zorgt voor de rest.
Bij een geslaagde borrel horen natuurlijk lekkere hapjes. U kunt ook via onze website in Vlaardingen heerlijke hapjes bestellen.

Het lekkere, zomerse weer brengt u al snel in een mediterrane sfeer. Om die sfeer te nog meer aan te wakkeren zou u uw gasten Spaanse tapas kunnen aanbieden. Tapas lenen zich uitstekend als hapje bij een borrel, maar kunnen ook als maaltijd dienen. Bekijk het assortiment op onze website en bestel uw tapas in Vlaardingen.

Als u uw gasten meer dan alleen hapjes wilt serveren, bieden onze cateraars een uitgebreide selectie voor het verzorgen van een diner. Een veel bestelde vorm van catering is het buffet. Met een scala aan diverse gerechten kunnen zowel vlees- als visliefhebbers, evenals vegetariërs, genieten van een smakelijke maaltijd. U kunt bij het bestellen van een buffet in Vlaardingen kiezen uit vele verschillende gerechten.

Gourmetten bestellen in Vlaardingen kan natuurlijk ook. De cateraar levert de meest smaakvolle gourmetschotels, zodat u en uw gasten heerlijk aan tafel kunnen kokkerellen. Als u de voorkeur geeft aan internationale smaken, moet u weten dat de zomerse temperaturen zich goed lenen voor mediterrane gerechten. Daar hoort natuurlijk Italiaans ook bij. Genieten van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij… Dat wil toch iedereen op een mooie zomeravond! Gelukkig hoeft u niet zelf te koken, want u kunt uw gasten blij maken door Italiaans eten te bestellen in Vlaardingen. Een andere mediterrane keuken die het goed doet bij Nederlanders is Grieks. Grieks eten is populair onder Nederlanders. De Grieken zijn meesters in het bereiden van de meest heerlijke vlees- en andere gerechten. Gelukkig kunt u daarvoor ook bij onze cateraars terecht. Grieks bestellen in Vlaardingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Plaats uw bestelling op onze website, en de cateraar doet de rest.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Zomerfeest Vlaardingen met kwaliteitsgarantie

Onze geselecteerde cateraars hanteren strikte hygiënische voorschriften en bereiden de gerechten die u bestelt met zorg en toewijding. Hier staan wij garant voor, zodat u zeker weet dat u heerlijke gerechten van hoge kwaliteit ontvangt.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.