Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Vlaardingen

BBQ bestellen Vlaardingen

Lunch bestellen Vlaardingen

Brunch bestellen Vlaardingen

Stamppot bestellen Vlaardingen

Gourmetten bestellen Vlaardingen

Hapjes bestellen Vlaardingen

High Tea bestellen Vlaardingen

Tapas bestellen Vlaardingen

Italiaans bestellen Vlaardingen

Grieks bestellen Vlaardingen

Desserts bestellen Vlaardingen

Walking dinner Vlaardingen

Food truck Vlaardingen

Snackwagen Vlaardingen

Borrel bestellen Vlaardingen

Live Cooking Vlaardingen

In Vlaardingen, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Begin de culinaire reis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met diverse keuzes, van Italiaans tot Grieks, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

Al met al, in Vlaardingen is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.