Borrel bestellen Vlaardingen

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Vlaardingen

Wilt u bij uw borrel in Vlaardingen alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Met behulp van onze website, waar tal van cateraars zich hebben aangesloten. Elk met hun eigen specialiteit. We bieden ook borrel catering aan. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Natuurlijk, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Vlaardingen

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en daaruit een selectie maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Vlaardingen te laten komen. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin heerlijke gerechten worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Vlaardingen. De catering in Vlaardingen biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Vlaardingen nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Vlaardingen bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Vlaardingen een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Vlaardingen. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Vlaardingen is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Vlaardingen leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Een buffet bestellen in Vlaardingen is een goede keuze voor elk soort feest.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Vlaardingen een passende keuze|dan is gourmetten in Vlaardingen een geschikte optie|dan past gourmetten in Vlaardingen goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Vlaardingen een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor de lunch in Vlaardingen kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Vlaardingen bezorgen. Wat dacht u van het organiseren van een dessertfeest? Dit is een trend die steeds populairder wordt. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, wij bereiden al onze gerechten met liefde en aandacht. Daarnaast voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. Wij nemen hygiëne serieus en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te bespreken. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.